Trends Gazellen 2022

Nominatie als Trends Gazellen 2022

 

Met trots mogen wij aankondigen dat TUINEN VAN SCHEPDAEL genomineerd is voor de Trends Gazellen 2022, in de categorie kleine bedrijven voor de provincie Vlaams-Brabant.

 

Een Trends Gazellen nominee word je niet zomaar maar volgt uit harde groeicijfers.

 

Elk jaar gaat het economisch weekblad Trends Magazine op zoek naar de sterkste groeiers van België en selecteert vervolgens 250 provinciale Trends Gazellen.

Hierbij wordt gekeken naar de laatste 5 boekjaren en of er een groei is in toegevoegde waarde, personeelsbestand en dergelijke.

Gazellen zijn dus snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel vormen van het economische landschap. Ze dragen bij aan het positief ondernemingsklimaat en ze investeren in innovatie en werkgelegenheid. 

 

Deze eerste nominatie ervaren wij dan ook als een eer en een bevestiging voor de doeltreffendheid van onze huidige strategie en onze kernwaarden die we elke dag in de praktijk trachten te brengen: de klant staat centraal – discretie en respect – doeltreffendheid, duurzaamheid & ecologie.

 

Deze nominatie als Trends Gazellen 2022 is de kroon op het harde werk van al onze medewerkers, de intense samenwerking met onze partners en het voortdurende vertrouwen van al onze klanten!

DANKJEWEL daarvoor!

 

Contacteer ons

+32 (0)2 569 16 52

info@tuinenvanschepdael.be

Eksterstraat 14, 1703 Dilbeek

Uw droomtuin
onze passie