Een stukje historiek

Tuinen Van Schepdael is een tuinaannemersbedrijf dat in 1956 door de familie Van Schepdael werd opgericht. In 2016 nam Erny Van de Woestijne het bedrijf over. Erik Van Schepdael, zoon van de stichter, neemt nog steeds een prominente rol op in het bedrijf en vormt samen met Erny een sterk duo.

In 2022 werd Tuinen Van Schepdael voor de eerste keer genomineerd als Trends Gazellen, in de categorie kleine bedrijven voor de provincie Vlaams-Brabant.

Anno 2023 heeft Tuinen Van Schepdael haar klantenbestand verder uitgebreid, gaande van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Er werken ondertussen reeds een 20-tal medewerkers binnen ons bedrijf die elke dag instaan om onze slogan “Uw droomtuin, onze passie”, in de praktijk te brengen.

 

Totaalprojecten: Onze troef

Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij als bedrijf een globale probleemoplosser geworden zijn wat tuinaanleg en -onderhoud betreft. Wij bieden dan ook doordachte oplossingen aan inzake esthetiek, rust, comfort, privacy en veiligheid in en rond de tuin. De dag van vandaag legt Tuinen Van Schepdael zich vooral toe op de uitvoering van totaalprojecten, vanaf het ontwerp tot de aanleg met alles wat erbij hoort (verhardingen, tuinhuis, zwembad en/of -vijver, fontein, speeltuigen, poorten en afsluitingen,…). Naast de aanleg van uw tuin staan wij ook in voor het onderhoud in al zijn facetten.

 

Grote projecten & Openbare werken

Dankzij onze erkenningsklasse en vakbekwaamheid kunnen wij inschrijven op openbare aanbestedingen, alsook aanbestedingen voor grote particuliere projecten en omgevingswerken van grotere omvang. Wij voeren eveneens renovatie- en restauratiewerken uit.

 

Onze waarden en normen

De klant staat centraal

Wij hechten veel belang aan een open communicatie. Wij voeren onze opdrachten dan ook enkel uit wanneer wij ons volledig kunnen vinden in de wensen van onze klant. Wij willigen gemaakte afspraken in en zullen steeds alles in het werk stellen om de overeengekomen planning na te komen.

 

Discretie en respect

T.a.v. ons cliënteel en in de samenwerking met onze partners, gaan wij discreet om met alle vertrouwelijke informatie in het kader van de ons toevertrouwde opdracht.

Al onze medewerkers tonen respect voor de eigendom van de klant en diens privacy.

 

Kwaliteit, duurzaamheid & ecologie

Wij werken enkel met kwalitatieve producten en materialen zodat we de vereiste kwaliteit kunnen leveren. Bovendien hebben deze producten en materialen eveneens een duurzaam karakter. Ons  denken en handelen wordt immers mede gestuurd door een altijd aanwezig respect voor natuur en milieu.

 

“Uw droomtuin: onze passie”

Contacteer ons

+32 (0)2 569 16 52

info@tuinenvanschepdael.be

Eksterstraat 14, 1703 Dilbeek

Uw droomtuin
onze passie