Een stukje historiek

Tuinen Van Schepdael is een tuinaannemersbedrijf dat in 1956 door de familie Van Schepdael opgericht werd. In 2016 nam Erny Van de Woestijne het bedrijf over waarbij Erik Van Schepdael, zoon van de stichter, nog steeds een prominente rol speelt en samen met Erny Van de Woestijne, bestuurder, een sterk duo vormt.

 

Anno 2021 heeft Tuinen Van Schepdael haar klantenbestand verder uitgebreid, gaande van particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Er werken ondertussen reeds een 20-tal medewerkers binnen ons bedrijf die elke dag instaan om onze slogan “Uw droomtuin: onze passie”, in de praktijk te brengen.

 

Totaalprojecten: Onze troef

Onze jarenlange  ervaring heeft ertoe geleid dat wij als bedrijf een globale  probleemoplosser geworden zijn wat tuinaanleg en -onderhoud betreft. Wij bieden dan ook doordachte oplossingen aan inzake esthetiek, rust, comfort, privacy en veiligheid in en rond de tuin. De laatste jaren zijn wij ons vooral gaan toeleggen op de uitvoering van totaalprojecten, vanaf het ontwerp tot de aanleg met alles wat erbij hoort (terras, tuinhuis, zwembad, -vijver, fontein, speeltuigen, poorten en afsluitingen,…). Naast de aanleg van uw tuin staan wij ook in voor het onderhoud in al zijn facetten.

 

Grote projecten & Openbare werken

Dankzij onze erkenningsklasse en vakbekwaamheid kunnen wij inschrijven op openbare aanbestedingen alsook aanbestedingen voor grote particuliere projecten zoals landschapstuinen rond woontorens, daktuinen in hotels e.d. Wij voeren ook renovatie- en restauratiewerken uit. Openbare diensten kunnen bij ons terecht voor o.a. het uitvoeren van werken in parken, scholen, omgevingswerken voor de overheid,…

 

Onze waarden en normen

De klant staat centraal

Wij hechten veel belang aan een open en eerlijke communicatie. Wij voeren onze opdrachten dan ook enkel uit wanneer wij ons volledig kunnen vinden in de wensen van onze klant. Wij willigen gemaakte afspraken in en zullen steeds alles in het werk stellen om de overeengekomen planning na te leven. Maar soms moeten ook wij zwichten voor gevallen van overmacht.

 

Discretie en Respect

T.a.v. ons cliënteel en in de samenwerking met onze partners, gaan wij discreet om met alle vertrouwelijke informatie in het kader van de ons toevertrouwde opdracht.

Al onze medewerkers  tonen respect voor de eigendom van de klant en diens privacy.

 

Kwaliteit, duurzaamheid & ecologie

Wij werken enkel met kwalitatieve producten en materialen zodat we de vereiste kwaliteit kunnen leveren. Bovendien hebben deze producten en materialen eveneens een duurzaam karakter. Ons  denken en handelen wordt immers mede gestuurd door een altijd aanwezig respect voor natuur en milieu.

 

“Uw droomtuin: onze passie”

 

 

 

Contacteer ons

+32 (0)2 569 16 52

info@tuinenvanschepdael.be

Eksterstraat 14, 1703 Dilbeek

Uw droomtuin
onze passie