Grote en openbare werken

Tuinen Van Schepdael beschikt over de nodige erkenningsklasse en vakbekwaamheden om werken uit te voeren voor openbare aanbestedingen. Openbare diensten kunnen bij ons terecht voor het uitvoeren van openbare werken zoals parken, scholen, omgevingswerken voor de overheid,…

Onze  referenties tonen aan dat  complexe renovatie-, restauratiewerken en ambitieuze en grote projecten door Tuinen Van Schepdael gerealiseerd kunnen worden.

Residentieproject B-House

B House, een omvangrijk en ambitieus woonproject waar we een tweetal jaar aan meewerkten. Tuinen Van Schepdael stond er o.a. in voor rioleringswerken, groenaanleg, daktuinen, hekwerk, waterpartijen, verhardingen…

 

Tuinarchitect: Studio Basta

Armand Steursplein

Armand Steursplein, Sint-Joost-ten-Node

Algemene restauratie- en renovatiewerkzaamheden van het Armand Steursplein, stadspark en beschermd landgoed van Sint-Joost-ten-Node.

Castigno

Castigno, Frankrijk

Ambitieus project om  een eeuwenoud wijndomein uit te bouwen tot een prestigieus vakantiedorp in het zuiden van Frankrijk.

Daktuin Manhattan Tower

Daktuin Manhattan Tower, Brussel

Daktuin van de Manhattan Tower die dienst doet als restaurant in het drukke centrum van Brussel.

Landschaps- en Tuinarchitect: Stefan Morael

Don Bos[KET]

De klassieke speelplaats van Don Bosket werd omgetoverd tot een interactieve, frisgroene buitenwerkruimte, afgestemd op hun leerlingen van het technisch – en beroepsonderwijs.

 Tuinontwerp: Studio Basta

Contacteer ons

+32 (0)2 569 16 52

info@tuinenvanschepdael.be

Eksterstraat 14, 1703 Dilbeek

Uw droomtuin
onze passie